Saturday, January 3, 2015

2015 - Sama meininki eri väripaletilla

Hyvää iltaa kaikille jotka ovat sattumoisin juuri nyt tätä eksyneet lukemaan.
Kaikenlaista hyvää sekä pahaa on tässä hiljaisuuden aikana tapahtunut ja en niitä nyt lähde pahemmin kirjailemaan, koska "tikulla silmään joka vanhoja muistelee" jne. Mitäköhän tuonkin sananparren laatialla on liikkunut päässä sillä hetkellä kun putkautti nuo sanat suustaan?
Ehkäpä joskus sitten kun sanottavat/kirjoitettevat asiat loppuvat taas kesken.
Anyways...

Luna - That time and love consuming little bitch
PBC:llä rullaa ihan mainiosti. Videoita tehdään kun keretään/kyetään, podcast tahti on pysynyt tasaisen mainiona jo pidemmän aikaa (vaikka välillä onkin hieman hankala saada ihmisiä mukaan) ja verkkosivut ovat uudet ja kohtuu vakaat. Kaikki hyvin siis sillä suunnalla.

Mitä taas omiin arvostelu/videoprojekteihin kuuluu, niin aikamoinen seinä on tullut itellä vastaan uusien asioiden aloittamisessa. Arvosteluteksteihin en tunnu olevan koskaan tyytyväinen, pelinauhoitukset tykkäävät aina tapella editointisoftan kanssa ja yksinään näiden tekeminen on muutenkin varsin masentavaa puuhaa. Nyt kun varsinkin omaan elämään on mukaan ilmestynyt pieni ja armottoman hellyydenläheinen pikkukoira, niin ei oikein ole tupannut jäämään edes itse perus pelaamiselle paljoa aikaa.

Itsellä nyt on jo pidemmän aikaa pyörinyt päässä ideana "Game grumps" tyylinen let's play "show", jossa itse matsku olisi helpompi tuottaa, editoida ja ylipäätänsä luoda, mutta ympäriltäni löytyvät ihmiset eivät ole olleet läheskään yhtä innostuneita kyseisestä projektista kuin minä, joten sekin on vähän jäänyt. Sinällään vaan harmi kun kyseiselle tyylillä saisi kuitenkin jo yhden illan/viikonlopun matskuista kasattua lähes kuukaudeksi katsottavaa (tai no puoleksi kuuksi jos julkaisu tahti olisi sama kuin grumsin poppoolla). Ehkäpä vielä joku päivä....ehkä..toivottavasti.
 
Olen tässä myös miettinyt eräänlaista pelikeräämiseen painottuvaa ohjelmistoa, kun siitä varsin kivasti tuota tietotaitoa itseltä löytyy, mutta eipä sitäkään ole vielä muutamaa testirundia enempää ole tullut tekaistua. Game Chasers -tyylinen kirppari raid matsku voisi myös olla kiva projekti, mutta taas sama ongelma kuin edeltävissäkin seteissä. Ei sitä nimittäin kannata yksin aloittaa.

Mutta eiköhän tämä tästä...kyllä mä jotain taion ilmoille.

No comments:

Post a Comment