Saturday, February 1, 2014

"Uusi" video ja uusi hankinta.

Elikkä....Jo tuossa viime sunnuntaina pärähti verkkoihin Sivutehtävän neljäs osa, jossa pelinä oli Victorious Boxers. Se on taas tavalliseen tapaan PS2-peli ja siinä nyrkkeillään anime/manga hahmoilla.
Suosittelen katsomaan.
Aivan sairaan kova peli kyseessä.




Ja koska meikä todellakin nyt aikoo aloittaa tekemään noita viimeisimmän hankinnat/pelikokoelma videoita, niin en nyt vielä tähän hätään viitsi niistä kertoa enempää. Menee muuten jutun ydin ihan piloille ^_^

Meikä oli muuten myös juontamassa yhden podcast:in taasen. "Aiheena" oli vuoden 2014 tulevien pelijulkaisujen hypetys. Casti oli omasta mielestäni aika työläs ja paska, mutta jotkut ovat siitä näyttäneet tykänneenkin... Kuuntele jakso tästä ja muodosta oma kantasi...
Kirjoita siitä vaikkapa kommettikenttään (kelle mä valehtelen...ei ketään sitä kuuntele...saatikka tänne kommentoi).

Mutta.....Voin kuitenkin näyttää ja kertoa muuten  vähän uusimmasta hankinnastani.
Kävipäs nimittäin niin, että AD oli meikäläiselle velkaa ja katselin mitä niillä velkarahoilla voisi ostaa. Facebook kirpparilla vastaani sitten tuli aivan uudellainen hylly, jollaista en ollut eläissäni nähnyt.
Siinä oli lasihyllyt, se oli 150cm korkea, siinä oli kaksi taittuvaa ovea ja meikä halusi sen välittömästi.
Tai no...kaksi viikkoa meikä sen hankintaa for realz mietti, mutta koska ketään muuta ei selvästikään kyseinen tuote kiinnostanut, niin päätin ensin kokeilla hieman kepillä jäätä. Tuotteen pyyntihinnaksi oli merkitty 50€ ja päätin näin ollen tarjota 35€, jolla tähtäsin siis tarpeeksi alas jotta myyjä tulisi hinnassa vastaan. Tietenkin tuo 35€ hinta olisi meikälle kelvannut, mutten pitänyt sitä niinkään mahdollisena lopputuloksena.
No... Myyjä sitten heitti että "40€ ja on sun" ja minähän "suu messingillä" suostuin tarjoukseen.
Kuljetuksessa nyt oli pieniä ongelmia, koska meikäläisen suuret insinöörin arviotaidot meinasivat jättää AD:n tiensivuun, koska hylly vei aikalailla autosta tilaa. Niin paljon jopa että AD:lla oli polvet suussa...for realz.
No mutta...tässäpä tämä hylly nyt sitten on.



 Kiinni

Auki

Normaalin tavan mukaan hylly piti äkkiä täyttää peleillä ja vola....kyllä ny kelpaa...Jospa vaikka joskus tässä "lähitulevaisuudessa" meikälle tulisi lisää NES-pelejä, niin valahtaa niistä suurin osa kyllä suoraan tuon hyllyn syövereihin. 
Mutta ei mulla tällä kertaa mitään muuta....Have fun and stay alive, folks...






No comments:

Post a Comment