Monday, September 23, 2013

Videopelit ja niistä tehtävät videot/arvostelut

Voi että jos osaisi kirjoittaa arvostelua.
Näin tohti meikä tasan kolme sekunttia sitten ja tätä on tullut pohdittua jo aika kauan pidempäänkin.
Meikä saisi suoltaa mitä lennokkaimpia termejä pelien paskuudesta/hyvyydestä ja saisi vielä mainetta ja kunniaa ja promo-pelejä...

Tai no ainankin promo-pelejä.

Miksi sitten tuo maan mainia arvostelujen kirjoittaminen tuntuu niin mahdottomalta idealta?
Ehkäpä syy itselläni on joku köyhän miehen perfektion tavoittelu ja kritiikki pelkoisuus.
Itse en ole koskaan pitänyt itseäni mitenkään taianomaisena kirjoittana ja useasti teksteissäni esiintyykin
paljon typoja ja muita ajatuskatkeilmia, jotka lähinnä jälkikäteen luettuna hävettävät.
Tässä on myös syy, miksi vasta viime kuukausina olen tosissani koittanut lähestyä foorumeita.
Jotenkin semmoinen kirjoituskammo vaan on jäänyt päälle. Muistan kuinka esimerkkiksi nuoruudessani, oli olemassa semmoinen suomalaisten ylläpitämä vapaapainifoorumi, jossa moderaattoreina toimi mitä pahimmat
kieliasu-natsit. Jo pelkkien pienten kirjoitusvirheitten takia saattoi banhammer kajahtaa nuppii, niin että silmissä vain vilkkui.  Tämmöisten mulkeroiden takia sitten meitsi ei koskaan viitsinyt aloittaakaan kirjoittamaan mitään ihmeellistä nettiin ja jäin yksin lurkkaamaan foorumeita ns. varjoista.

Nyt kuitenkin kun olen hieman kasvanut (paino ja ikä lähinnä), niin olen tullut sellaiseen päätepisteeseen, että ihan oikeasti haluaisin edes yrittää. Kritiikin kesto kykyni on vieläkin aivan liian heikko, mutta "jos ei yritä, niin ei saa mitään aikaan".
Tässä on myös tullut katsottua jos jonkinsortin peliarvosteluja ja jotkut niistä ovat olleet kyllä sellaista kuraa, että saa kyllä ihan tosissaan miettiä, että jos joku sellaista kirjoittaa ja on tyytyväinen tulokseens,a niin miksi ihmeessä meikä ei pystyisi vähintäänkin samaan.

Jos ja kunhan nyt sen videokameran/sen korvikkeen saisi hommattua, niin ehkäpä jo sitten meitsi alkaisi todenteolla tekemään arvosteluja.


No comments:

Post a Comment