Monday, September 23, 2013

Origins

Nonni...Nyt sitä on sitten menty myymään sielu saatanalle ja itsekin otettu suuri askel kohti nykyistä globaalia ihmiskuntaa. Olen näet päättänyt perustaa blogin...
Ai miksi ?.....
...
..
EN MINÄ TIEDÄ......

Ehkäpä se johtuu siitä, että nyt valmistuttuani AMK:sta, koen tarvetta tehdä jotain muutakin kuin istua perseelläni...
Tai ehkäpä muuten vain huomiohuoraan ?    Tiedä sitten...

Tulen tänne varmaankin huutelemaan paljon asioita videopeleistä, tyhmistä uutisista sekä ties mistä muista typeristä asioista. Oman elämäni katsastelu voi hyvinkin olla hyvin läsnä tätä kirjoittelua vääntäessä.

Ainiin..koska tämän kertaisen postauksen otsake on "origins" (aika omaperäinen, eikö vain), niin voisin vaikka pari sanasta itsestäni kertoa.

Meikä on siis nimeltäni Petteri Aartti ja käytän internetissä usein alias nimeä Hazuki_exe. Tarkoitukseni on yleensä käyttää toki nimeä Hazuki.exe , mutta kun internet ei tykkää siitä, niin minkäs sille mahtaa.

Olen tämmöinen perus nuorehko heppu, joka asustelee nykyisillään Salo-cityssä ja jolla ei sosiaalisia kontakteja liiaksi ole. Muut ns. IRL. kaverit asustelee kaikki ties missä ja nykyisellään meitsi tunteekin oloni hieman kliseisesti sanottuna yksinäiseksi. Onneksi kuitenkin Internet on tässäkin ongelmassa ollut apuna ja olenkin jo muutaman kuukauden ajan koittanut laajentaa tuttavapiiriäni. Myös kämppiksestäni on ollut erittäin suuri apu mielenterveyteni säilymiseen.

Meikäläisen jaarittelua on mm. voinut kuulla viimeaikoina Pelaajaboardcast - nimisessä videopeleihin keskittyneessä podcasteissä. Olen myös tehnyt pari videopeli testaus videota youtubeen pelaajaboard:in alaisuudessa.

Mutta tässä tätä nyt sitten oli..... jos sitä vaikka vahingossa kirjoittelisi lisääkin...

No comments:

Post a Comment